background image
           
    Naar de startpaginaMeer informatie over onsFoto's van onze werkzaamhedenDe werkzaamheden die wij verrichtenLinks naar partnersContactinformatie    
   

 

Werkzaamheden

Sanitair

Een nieuwe badkamer nodig? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij helpen graag met het ontwerp en uitzoeken van uw nieuwe badkamer. Hiervoor kunnen wij gebruik maken van de showrooms van onze leveranciers. Indien gewenst gaan wij met u mee voor advies. Wij zorgen vanaf begin tot eind voor uw complete badkamer. Indien gewenst inclusief sloop, tegelwerk, elektra en ventilatie.

CV installaties

U kunt bij ons terecht voor de aanschaf en de installatie van uw centrale verwarmingsinstallatie. Een hoog-rendementsketel is één van de mogelijkheden die voorgelegd zal worden ook zonne-energie behoort tot de mogelijkheden. Bij de aanschaf van een CV-installatie kunnen wij u een technisch advies geven over de juiste CV-ketel en het nodige vermogen in uw woonomgeving. Wij zijn gespecialiseerd in diverse gerenommeerde merken.

Onderhoud

Bij jaarlijks onderhoud kunnen problemen worden voorkomen of tijdig worden opgelost. Kleine defecten kunnen worden gerepareerd voordat deze voor een storing gaan zorgen. Tijdig onderhoud zal onderdelen langer doen meegaan waardoor de kans op uitval verminderd wordt. Zodat het rendement van uw CV-ketel behouden blijft.

Loodgieterswerk

Of het nu een keukenkraan is of een complete nieuwe water/gasinstallatie in een bestaande of nieuwe woning, wij kunnen het voor u verzorgen. Moet er voor uw nieuwe keuken het leidingwerk worden aangepast ook dan bent u bij ons ook aan het goede adres.

Hemelwaterafvoer

Het aanbrengen van zink/koperen bakgoten, mastgoten, verholen goten en deklijsten behoren tot onze werkzaamheden. Afhankelijk van uw wens kan de hemelwaterafvoer uitgevoerd worden in PVC, zink of koper.